Wie zijn wij van Rijschool Alex

Rijschool ALEX is de rijschool van Rodny Weerwag. Rijschool ALEX heeft klant tevredenheid en perfectie hoog in het vaandel. Rijschool ALEX bied opleidingen voor het behalen van het rijbewijs B. Rijschool ALEX streeft naar een vertrouwde relatie tussen de aankomend bestuurder en de rij-instructeur, omdat je in een ontspannen sfeer nu eenmaal beter en sneller leert auto rijden. Rijschool ALEX heeft oog voor de mens achter het aankomend bestuurder, en doet er alles aan om haar leerlingen op hun gemak te stellen.
 
Rijschool ALEX rijd in een moderne lesauto, deze auto is compact van buiten en heeft een ruim arsenaal van attributen van binnen waardoor de te volgen lessen alleen maar makkelijker word.
 
Wie is Rodny Weerwag? Ik ben Rodny ik ben momenteel 28 jaar jong, en afkomstig uit de gemeente Dronten ik geef nu al ruim 10 jaar auto rijles en durf dan ook te zeggen dat ik beschik over de nodige kennis en ervaring om de lessen tot een groot succes te leiden of te wel vrijwel iedere kanddaat klaar te stomen voor het CBR praktijk examen. Ik heb altijd met veel plezier samen met mijn vader een rijschool gerund waar wij een uitstekend slagingspercentage hadden, het gemiddelde voor een eerste examen lag tussen de 75-80 %. Tevens ben ik gespecialiseerd faalangst instructeur en heb de nodige trainingen gevolgd om mij er steeds verder in te verdiepen net als het rijles geven aan mensen met ADHD.
 

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Ik ben dan ook van mening dat het anders en nog beter kan. Daarom ben ik met volle overtuiging begonnen aan de doorstart van Rijschool ALEX. Onze rijschool richt zich op leerlingen uit Dronten, Swinterbant, Biddinghuizen en Lelystad. De rij-instructie is waar mijn hart en passie liggen, de omgang met personen zowel jong als ouder is wat ik het aller fijnst vindt.